Veel gestelde vragen

Bestelproces

Zorg ervoor dat de gehele kast op de foto staat en de kwaliteit goed genoeg is. Ga naar de pagina werkwijze voor ondersteuning van het bestellen.

De Kast in kast is 200cm hoog en 30cm diep, hierdoor past de inzetkast op de meeste trap- en gangkasten. Wij kunnen aanpassingen doen in de hoogte en diepte, daarom is het belangrijk een foto met de bestelling mee te sturen. Vervolgens meten wij de kast zelf in! Ga naar de pagina werkwijze voor ondersteuning van het bestellen.

Direct na de bestelling wordt er een bevestigingsmail verstuurd. Dit betekent dat de betaling gelukt is! Ongeveer een week na betaling sturen wij een e-mail met een datum en tijdslot. Op deze dag komen wij langs om de trap- of gangkast op te meten én voorbereidende werkzaamheden te verrichten.  

Ongeveer een week voor levering sturen wij een e-mail met een datum en tijdslot. Op deze dag komen wij de kast plaatsen! 

De kasten

De kast gaat erg soepel open en daarom is een handvat overbodig. Zelfs wanneer de kast vol staat met spullen is hij gemakkelijk met twee vingers te openen.  

Nee. De kast is alleen leverbaar in behandeld zwart staal.

De standaard kast is 30 cm diep en 200cm hoog. Als dit te diep is kan de kast ook op een andere dieptemaat geleverd worden. Voor trap- en gangkasten die lager zijn dan 200cm is een aanpassing van de inzetkast ook mogelijk. Onze ervaren monteur komt langs om de kast op te meten en om te bepalen of de (eventueel aangepaste) inzetkast gaat passen!

De afstand tussen de planken van boven naar beneden is 28cm, 33cm, 28cm, 28cm, 33cm en 28cm. 

Voor de schoenenkast is dit 28cm, 33cm, 28cm, 28cm, 15cm, 15cm, 13cm en 13cm.

De toegang tot het bovenste en onderste vak is 3 cm vernauwd door het frame.

Bezorging & Plaatsing

Nee! Het inmeten, bezorgen én plaatsen van de inzetkast zit bij de totale prijs inbegrepen.

De levertijd bedraagt tussen de 4 en 6 weken. Dit hebben we – tot nu toe – altijd kunnen waarmaken, ook in tijden van Covid-19. 

Wij leveren gratis in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.  

Wij leveren in sommige gevallen ook buiten Nederland. Neem voor de voorwaarden contact op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Betaling

Je kunt eenvoudig betalen via iDeal en PayPal betalen.

Het is helaas niet mogelijk om op factuur te betalen.

Contacformulier

Staat je vraag er niet tussen?

Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Dit kan ook via Facebook Messenger of door een mail te sturen naar: info@kastinkast.nl 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.