Meteen naar de inhoud

Veel gestelde vragen

Bestelproces

Zorg ervoor dat de gehele kast op de foto staat en de kwaliteit goed genoeg is. Ga naar de pagina werkwijze voor ondersteuning van het bestellen.

De Kast in kast is 200cm hoog en 30cm diep, hierdoor past de inzetkast op de meeste trap- en gangkasten. Wij kunnen aanpassingen doen in de hoogte en diepte, daarom is het belangrijk een foto met de bestelling mee te sturen. Vervolgens meten wij de kast zelf in! Ga naar de pagina werkwijze voor ondersteuning van het bestellen.

Ongeveer een week voor levering sturen wij een e-mail met een datum en tijdslot. Op deze dag komen wij de kast plaatsen! 

Als je voor samen inmeten kiest krijg je direct nadat de bestelling is geplaatst de mogelijkheid om online een video-call afspraak in te plannen. Op het gekozen tijdstip nemen wij contact met je op via Whatsapp videocall.

De kasten

De kast gaat erg soepel open en daarom is een handvat overbodig. Zelfs wanneer de kast vol staat met spullen is hij gemakkelijk met twee vingers te openen.  

Nee. De kast is alleen leverbaar in behandeld zwart staal.

De standaard kast is 30 cm diep en 200cm hoog. Als dit te diep is kan de kast ook op een andere dieptemaat geleverd worden. Wanneer de doorgang 65cm of smaller is maken wij de kast 25cm diep. Voor trap- en gangkasten die lager zijn dan 200cm is een aanpassing van de inzetkast ook mogelijk. 

De planken zijn telkens met stappen van 11 cm te verstellen.

De kast is gemaakt voor een kozijn met een minimale breedte maat van 60cm en een maximale breedte maat van 91cm. Als het kozijn breder is dan past de kast in kast ook maar dan komt er een beetje extra ruimte langs de zijkant.

Bezorging & Plaatsing

Nee! Het inmeten, bezorgen én plaatsen van de inzetkast zit bij de totale prijs inbegrepen.

De levertijd bedraagt tussen de 4 en 6 weken. 

Wij leveren in sommige gevallen ook buiten Nederland. Neem voor de voorwaarden contact op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Als de kast verkeerd is ingemeten dan nemen wij gewoon de juiste maten op en komen wij een nieuwe kast leveren zonder extra kosten.

Als de kast niet past dan storten wij het aankoopbedrag gewoon terug, exclusief de transactiekosten.

Betaling

Je kunt eenvoudig betalen via iDeal, creditcard en PayPal.

Het is helaas niet mogelijk om op factuur te betalen.

Contacformulier

Staat je vraag er niet tussen?

Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Dit kan ook via Facebook Messenger of door een mail te sturen naar: info@kastinkast.nl 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Kast in kast
329