Meteen naar de inhoud

Veel gestelde vragen

Bestelproces

Zorg ervoor dat de gehele kast op de foto staat en de kwaliteit goed genoeg is. Ga naar de pagina werkwijze voor ondersteuning van het bestellen.

De Kast in kast is 200cm hoog en 30cm diep, hierdoor past de inzetkast op de meeste trap- en gangkasten. Wij kunnen aanpassingen doen in de hoogte en diepte, daarom is het belangrijk een foto met de bestelling mee te sturen. Vervolgens meten wij de kast zelf in! Ga naar de pagina werkwijze voor ondersteuning van het bestellen.

Ongeveer een week voor levering sturen wij een e-mail met een datum en tijdslot. Op deze dag komen wij de kast plaatsen! 

Als je voor samen inmeten kiest krijg je direct nadat de bestelling is geplaatst de mogelijkheid om online een video-call afspraak in te plannen. Op het gekozen tijdstip nemen wij contact met je op via Whatsapp videocall.

Wist je dat wij nu een geweldige deal hebben voor jou? Als je namelijk 5 kasten of meer bestelt en deze worden geleverd in dezelfde wijk op dezelfde dag, dan krijg je een flinke korting van €15 per kast! 

De kasten

Bij het ontwerpen van onze kasten hebben we niet alleen gelet op de functionaliteit en het uiterlijk, maar ook op de veiligheid van onze klanten.

Wij hebben er namelijk voor gezorgd dat er voldoende ruimte is tussen de kast en het kozijn om je hand er tussen te steken en de kast veilig te openen en te sluiten. Hierdoor voorkom je dat je hand bekneld raakt tussen de kast en het kozijn, wat kan leiden tot ernstige verwondingen. Een vol geladen kast kan wel 100 kilo wegen!

 

Nee. De kast is alleen leverbaar in behandeld zwart staal.

De diepte van de kast is afhankelijk van de doorgang.  Wanneer de doorgang 74cm of breder is maken wij de kast standaard 30cm diep. Als de doorgang 71 of smaller is dan maken wij de kasten 20 cm diep. trap- en gangkasten die lager zijn dan 200cm is een aanpassing van de inzetkast ook mogelijk. 

De planken zijn telkens met stappen van 11 cm te verstellen.

De kast is gemaakt voor een kozijn met een minimale breedte maat van 60cm en een maximale breedte maat van 91cm. Als het kozijn breder is dan past de kast in kast ook maar dan komt er een beetje extra ruimte langs de zijkant.

Wij raden aan om de Kast in kast met maximaal 75 kilo te belasten. Het is verstandig om net zoals bij een koelkastdeur, de zware spullen aan de scharnierzijde te plaatsen. Op deze manier is de kast lichter om open en dicht te doen. 

Bezorging & Plaatsing

Nee! Het inmeten, bezorgen én plaatsen van de inzetkast zit bij de totale prijs inbegrepen.

De levertijd bedraagt tussen de 4 en 6 weken. 

Wij leveren alleen in Nederland. In de provincies Groningen, Friesland, Drenthe ,Limburg en Zeeland leveren wij helaas niet.

Als de kast verkeerd is ingemeten dan nemen wij gewoon de juiste maten op en komen wij een nieuwe kast leveren zonder extra kosten.

Als de kast niet past dan storten wij het aankoopbedrag gewoon terug, exclusief de transactiekosten.

Betaling

Je kunt eenvoudig betalen via iDeal, creditcard en PayPal.

Het is helaas niet mogelijk om op factuur te betalen.

Contacformulier

Staat je vraag er niet tussen?

Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Dit kan ook via Facebook Messenger of door een mail te sturen naar: info@kastinkast.nl 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Kast in kast
219